Cortijo La Haza

Batı Endülüs, Iznajar
Cortijo La Haza Öne Çıkan Resim
Cortijo La Haza Dış Mekan
Cortijo La Haza Dış Mekan
Cortijo La Haza Kahvaltı
Cortijo La Haza Yerinde Yemek
Image More +28 fotoğraf
Cortijo La Haza
El Adelantado, 119 Batı Endülüs, Iznajar

Cortijo La Haza konaklamanızda Iznajar bölgesinde, Anis Müzesi ile 23 km (14,3 mi) ve Ochavada Meydanı ile 26,5 km (16,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu kır evi Faslı Gelin Çeşmesi ile 31,6 km (19,7 mil) ve Priego de Cordoba Kalesi ile 38,6 km (24 mil) mesafede.

Cortijo La Haza misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Üç Kişilik Oda, Özel Banyo, Dağ Manzaralı
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x