Casa Valle de Oro

Villanueva de Algaidas
Casa Valle de Oro Genel
Casa Valle de Oro Genel
Casa Valle de Oro Öne Çıkan Resim
Casa Valle de Oro Dış Mekan
Casa Valle de Oro İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Casa Valle de Oro
Carretera Villanueva de Tápia. MA-6100 , Villanueva de Algaidas

Casa Valle de Oro konaklamanızda Villanueva de Algaidas bölgesinde, Santiago Apostol Bölge Kilisesi ile 19,9 km (12,4 mi) ve Valdearenas Plajı ile 20,3 km (12,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Ochavada Meydanı ile 25,7 km (16 mil) ve Monjas Minimas de San Francisco de Paula Manastırı ile 28,7 km (17,9 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada minibar mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Tepe Manzaralı
Comfort
Comfort Bungalov, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Tepe Manzaralı, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x