Casa Pura Vida

Villanueva de Algaidas
Casa Pura Vida Öne Çıkan Resim
Casa Pura Vida Dış Mekan
Casa Pura Vida İç Mekan
Casa Pura Vida Yerinde Yemek
Casa Pura Vida Oda Manzaraları
Image More +34 fotoğraf
Casa Pura Vida
Barrio Herrera 10, La Parrilla , Villanueva de Algaidas

Casa Pura Vida misafirlere Villanueva de Algaidas bölgesinde, dağda, Santiago Apostol Bölge Kilisesi ile 9,8 mi (15,8 km) mesafede ve Valdearenas Plajı ile 10,1 mi (16,2 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Santa Ana Kilisesi ile 13,7 mi (22,1 km) ve Ochavada Meydanı ile 13,9 mi (22,4 km) mesafede.

Casa Pura Vida misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (El Studio)
Dört
Dört Kişilik Oda (La Familia)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (La Vista)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (El Higo)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x