Cortijo Del Caño

Iznajar
Cortijo Del Caño Öne Çıkan Resim
Cortijo Del Caño Dış Mekan
Cortijo Del Caño Dış Mekan
Cortijo Del Caño Dış Mekan
Cortijo Del Caño Kahvaltı
Image More +12 fotoğraf
Cortijo Del Caño
Valenzuela Y Llanadas 22 , Iznajar

Iznajar bölgesindeki Cortijo Del Caño konaklamanızda, Santiago Apostol Bölge Kilisesi ile 2,7 mi (4,4 km) ve Valdearenas Plajı ile 3 mi (4,8 km) mesafede olacaksınız. Bu kır evi Casa Museo del Jamon ile 9,7 mi (15,6 km) ve Galleros Artesanos ile 10 mi (16 km) mesafede.

Cortijo Del Caño misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x