Convento Inn and Artist Residencies

Ribatejo, Pinheiro Grande
Convento Inn and Artist Residencies Öne Çıkan Resim
Convento Inn and Artist Residencies Dış Mekan
Convento Inn and Artist Residencies İç Mekan
Convento Inn and Artist Residencies İç Mekan
Convento Inn and Artist Residencies İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Convento Inn and Artist Residencies
Convento de Santo Antonio s/n Ponte da Chamusca Ribatejo, Pinheiro Grande

Chamusca (Chamusca e Pinheiro Grande) bölgesindeki Convento Inn and Artist Residencies misafirlere Casa - Estúdio Carlos Relvas ve Boquilobo Bog Natural Reserve ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Almourol Kalesi ile 18,8 km ve Santa Margarida Çevre Parkı ile 21,6 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit
Junior
Junior Süit
Room
Superior Süit
Room
Süit
Room
Family Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x