Sonetos do Tejo

Ribatejo, Vila Nova da Barquinha
Sonetos do Tejo Öne Çıkan Resim
Sonetos do Tejo Dış Mekan
Sonetos do Tejo Dış Mekan
Sonetos do Tejo Dış Mekan
Sonetos do Tejo Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Sonetos do Tejo
Rua do Tejo 18 a 22 Ribatejo, Vila Nova da Barquinha

Vila Nova da Barquinha bölgesindeki Sonetos do Tejo misafirlere tarihi bölgede, Tagus Vadisi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Almourol Kalesi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Castelo de Almourol ile 4,3 mi (7 km) ve Horto de Camões Bahçesi ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Sonetos do Tejo misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 6 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Stüdyo
Family
Family Oda
Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (2)
Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (3)
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x