Casa D'Edite

Ribatejo, Chamusca
Casa D'Edite Öne Çıkan Resim
Casa D'Edite Dış Mekan
Casa D'Edite Dış Mekan
Casa D'Edite Dış Mekan
Casa D'Edite Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Casa D'Edite
Rua Direita 95 Carregueira Ribatejo, Chamusca

Casa D'Edite misafirlere Chamusca (Carregueira) bölgesinde, Tagus Vadisi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Casa - Estúdio Carlos Relvas ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Igreja Matriz ile 6,4 mi (10,2 km) ve Castelo de Almourol ile 8,3 mi (13,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler 100 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için çamaşırhane ve kütüphane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x