Casa dos Arrábidos

Estremadura, Torres Novas
Casa dos Arrábidos Genel
Casa dos Arrábidos Genel
Casa dos Arrábidos Genel
Casa dos Arrábidos Genel
Casa dos Arrábidos Genel
Image More +79 fotoğraf
Casa dos Arrábidos
Rua Antão Mogo de Melo Estremadura, Torres Novas

Casa dos Arrábidos konaklamanızda Torres Novas bölgesinde, Tagus Vadisi ile 9,1 km (5,7 mi) ve Dinosaur Footprints Natural Monument ile 15,7 km (9,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu kır evi Igreja Matriz ile 21,4 km (13,3 mi) ve Mira de Aire Mağaraları ile 22 km (13,7 mi) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere portatif vantilatörler ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için bitişik şaraphane ve açık havuz bulunmaktadır. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine vardır.

Misafirler için ofis, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Villa,
Villa, 5 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçe Manzaralı
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x