Coco Viet Villa Hoian

Orta Vietnam, Cam Chau
Coco Viet Villa Hoian Öne Çıkan Resim
Coco Viet Villa Hoian Dış Mekan
Coco Viet Villa Hoian Dış Mekan
Coco Viet Villa Hoian Dış Mekan
Coco Viet Villa Hoian Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Coco Viet Villa Hoian
9 Pham Hong Thai Son Phong Orta Vietnam, Cam Chau

Coco Viet Villa Hoian misafirlere Hoi An merkezinde, Hoi An Nehir Kıyısı yakınında ve Tran Duong Müze Evi ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel My Khe Plajı ile 11,8 mi (19 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Coco Viet Villa Hoian misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 12 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Grand
Grand Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Havuz Manzaralı
Room
Family Dört Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x