Little Town Villa

Orta Vietnam, Cam Chau
Little Town Villa Öne Çıkan Resim
Little Town Villa Dış Mekan
Little Town Villa İç Mekan
Little Town Villa Kahvaltı
Little Town Villa Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
Little Town Villa
239 Nguyen Duy Hieu Orta Vietnam, Cam Chau

Little Town Villa misafirlere Hoi An (Cam Chau) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı yakınında ve Tran Duong Müze Evi ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel My Khe Plajı ile 11,9 mi (19,1 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Family Süit, Havuz Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x