Ha An Hotel

Orta Vietnam, Son Phong
Ha An Hotel Genel
Ha An Hotel Genel
Ha An Hotel Öne Çıkan Resim
Ha An Hotel Dış Mekan
Ha An Hotel Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Ha An Hotel
06-08 Phan Boi Chau Street Orta Vietnam, Son Phong

Ha An Hotel misafirlere Hoi An merkezinde, Hoi An Nehir Kıyısı ve Tran Duong Müze Evi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel My Khe Plajı ile 11,9 mi (19,1 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Memory Cafe ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 24 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz, sauna ve kiralık bisiklet gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard Oda
Room
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x