Harmony Homestay

Orta Vietnam, Son Phong
Harmony Homestay Öne Çıkan Resim
Harmony Homestay Dış Mekan
Harmony Homestay Dış Mekan
Harmony Homestay Dış Mekan
Harmony Homestay Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Harmony Homestay
No.3C Phan Boi Chau Orta Vietnam, Son Phong

Harmony Homestay misafirlere Hoi An (Son Phong) bölgesinde, Hoi An Nehir Kıyısı ve Tran Duong Müze Evi yakınında. Bu otel My Khe Plajı ile 11,8 mi (19,1 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Banyolu/Duşlu
Deluxe
Deluxe Oda, Balkon
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x