Sunsea Resort

Ham Tien
Sunsea Resort Kahvaltı
Sunsea Resort Yerinde Yemek
Sunsea Resort Yerinde Yemek
Sunsea Resort Yerinde Yemek
Sunsea Resort Oda Manzaraları
Image More +50 fotoğraf
Sunsea Resort
50 Nguyen Dinh Chieu, KP. 1 Ham Tien Ward , Ham Tien

Sunsea Resort misafirlere Phan Thiet (Merkez Mui Ne Plajı) bölgesinde, Ham Tien Plajı ile 2 dakika yürüyüş mesafesinde ve Long Beach Pearl Museum ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Mui Ne Plajı ile 7,1 mi (11,5 km) ve Tropical Minigolf ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Sukhothai restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel atlama havuzu ve açık özel spa küveti olan 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. İyi vakit geçirmeniz için şifreli televizyon kanalları ve DVD oynatıcı vardır. Ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet bulunmaktadır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, Bahçe Manzaralı
Kır
Kır Evi, Sıcak Su Havuzu, Okyanus Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Kullanımı
Room
Comfort Oda, Havuz Kullanımı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Süit, Havuz Manzaralı
Room
Luxury Kır Evi, Okyanus Manzaralı
Room
Exclusive Kır Evi, Sıcak Su Havuzu, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x