Chompor Lanna Restaurant & Boutique Resort

Sri Phum
Chompor Lanna Restaurant & Boutique Resort Öne Çıkan Resim
Chompor Lanna Restaurant & Boutique Resort İç Mekan
Chompor Lanna Restaurant & Boutique Resort Oda Manzaraları
Chompor Lanna Restaurant & Boutique Resort Oda Manzaraları
Chompor Lanna Restaurant & Boutique Resort Oda Manzaraları
Image More +38 fotoğraf
Chompor Lanna Restaurant & Boutique Resort
27 Pra Pokklao Road Soi 12 Tambon Sriphoom Ampore Muang , Sri Phum

Chompor Lanna Restaurant & Boutique Resort size Chiang Mai merkezinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Üç Kral Anıtı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tha Phae Kapısı ile 0,6 mi (1 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Chompor Lanna Restaurant & Boutique Resort misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca bebek bakımı (ücretli) ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Villa
Room
Grand Deluxe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x