Safe House Court

Sri Phum
Safe House Court Öne Çıkan Resim
Safe House Court Dış Mekan
Safe House Court Dış Mekan
Safe House Court Dış Mekan
Safe House Court Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Safe House Court
178 Ratchapakhinai Rd. Sriphum Muang , Sri Phum

Chiang Mai (Eski Şehir Merkezi) bölgesindeki Safe House Court konaklamanızda Chiang Mai City Sanat & Kültür Merkezi ve Wat Chiang Man ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Chiang Mai Üniversitesi ile 1,6 km (1 mil) ve Riverside ile 1,6 km (1 mil) mesafede.

Safe House Court misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 30 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x