The Experience Walking Street Chiang Mai

Sri Phum
The Experience Walking Street Chiang Mai Genel
The Experience Walking Street Chiang Mai Öne Çıkan Resim
The Experience Walking Street Chiang Mai Dış Mekan
The Experience Walking Street Chiang Mai Kahvaltı
The Experience Walking Street Chiang Mai Kahvaltı
Image More +94 fotoğraf
The Experience Walking Street Chiang Mai
127/11-15 Phra Pok Klao Rd, Sri Phum , Sri Phum

The Experience Walking Street Chiang Mai konaklamanızda Chiang Mai merkezinde, Chiang Mai City Sanat & Kültür Merkezi ve Üç Kral Anıtı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Wat Chedi Luang ile 0,6 km ve Wat Chiang Man ile 0,7 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 36 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo
Deluxe
Deluxe Stüdyo
Standard
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Family Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Dubleks
Room
Superior Dubleks

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x