Chayka Resort

Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa
Chayka Resort Öne Çıkan Resim
Chayka Resort Dış Mekan
Chayka Resort Dış Mekan
Chayka Resort Dış Mekan
Chayka Resort Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Chayka Resort
Primorskiy line 1A Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa

Chayka Resort misafirlere Odessa (Prymors'kyi bölgesi) bölgesinde, Arcadia Plajı ve Altın Sahil Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Uspensʹkyy Cholovichyy Manastırı ile 3,5 mi (5,7 km) ve Odessa Müzikal Komedi Akademi Tiyatrosu ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Villa
Room
Standard Villa
Room
Business Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x