Stella Residence Club

Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa
Stella Residence Club Genel
Stella Residence Club Öne Çıkan Resim
Stella Residence Club Dış Mekan
Stella Residence Club İç Mekan
Stella Residence Club Kahvaltı
Image More +69 fotoğraf
Stella Residence Club
Vanniy Lane 3 Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa

Stella Residence Club misafirlere Odessa (Prymors'kyi bölgesi) bölgesinde, Arcadia Plajı ve Altın Sahil Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Uspensʹkyy Cholovichyy Manastırı ile 3,5 mi (5,7 km) ve Odessa Müzikal Komedi Akademi Tiyatrosu ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Stüdyo
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x