Fontan Prestige Hotel

Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa
Fontan Prestige Hotel Genel
Fontan Prestige Hotel Öne Çıkan Resim
Fontan Prestige Hotel Dış Mekan
Fontan Prestige Hotel Dış Mekan
Fontan Prestige Hotel Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Fontan Prestige Hotel
Fontans`ka road 58/39 Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa

Odessa bölgesindeki Fontan Prestige Hotel misafirlere eğlence bölgesinde, Altın Sahil Plajı ve Arcadia Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Uspensʹkyy Cholovichyy Manastırı ile 3,2 mi (5,1 km) ve Spartak Stadium ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Restoranda Fontan Prestige Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 37 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 55 inç Akıllı televizyonlar ve dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 4 Yatak Odası
Room
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Luxury Villa, 3 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x