Chateau Vaptzarov Hotel

Pirin Mountains, Bansko
Chateau Vaptzarov Hotel Genel
Chateau Vaptzarov Hotel Genel
Chateau Vaptzarov Hotel Genel
Chateau Vaptzarov Hotel Öne Çıkan Resim
Chateau Vaptzarov Hotel Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Chateau Vaptzarov Hotel
23 ulitsa Solun Pirin Mountains, Bansko

Bansko bölgesindeki Chateau Vaptzarov Hotel misafirlere dağda, Museum of Otets Paisii Hilendarski ve Velyanov’s House ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bansko Kayak Merkezi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Sveta Troitsa Church ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 72 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Bağlantılı Odalar
Economy
Economy Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x