Casa Munfrà

Asti Şarap Bölgesi, Cioccaro
Casa Munfrà Öne Çıkan Resim
Casa Munfrà Dış Mekan
Casa Munfrà İç Mekan
Casa Munfrà İç Mekan
Casa Munfrà Şaraphane
Image More +30 fotoğraf
Casa Munfrà
Via Biletta 11 Asti Şarap Bölgesi, Cioccaro

Penango bölgesindeki Casa Munfrà konaklamanızda, San Francesco Kilisesi ve Conti Amico Kalesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan küçük otel Sacro Monte di Crea Roma Katolik Kilisesi ile 7,1 mi (11,5 km) ve Madonna della Neve Kilisesi ile 8 mi (12,8 km) mesafede.

Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz 24 saat açık spor salonu ve sezonluk açık havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, asansör ve Otomatik satış makinesi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x