Cascina Vicentini

Asti Şarap Bölgesi, Sanico
Cascina Vicentini Genel
Cascina Vicentini Öne Çıkan Resim
Cascina Vicentini Dış Mekan
Cascina Vicentini Dış Mekan
Cascina Vicentini Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Cascina Vicentini
Via San Pietro 23 frazione Sanico Asti Şarap Bölgesi, Sanico

Alfiano Natta bölgesindeki Cascina Vicentini misafirlere kırsal bölgede, Conti Amico Kalesi ve Frinco Kalesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel San Francesco Kilisesi ile 6,4 mi (10,2 km) ve Madonna della Neve Kilisesi ile 6,8 mi (11 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için ısıtmalı zemin olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Basic
Basic Oda, 1 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x