La Casa Blu Bed & Breakfast

Asti Şarap Bölgesi, Calliano
La Casa Blu Bed & Breakfast Genel
La Casa Blu Bed & Breakfast Öne Çıkan Resim
La Casa Blu Bed & Breakfast Dış Mekan
La Casa Blu Bed & Breakfast Dış Mekan
La Casa Blu Bed & Breakfast Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
La Casa Blu Bed & Breakfast
Via Vittorio Emanuele 40 Asti Şarap Bölgesi, Calliano

Calliano bölgesindeki La Casa Blu Bed & Breakfast konaklamanızda, Frinco Kalesi ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Luca Ferraris Vineyard ile 3,6 mi (5,7 km) ve Ruchè Kır Evi Şaraphanesi ile 5,2 mi (8,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve çamaşır makinesi/kurutma makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x