Relais Di Tenuta Santa Caterina

Asti Şarap Bölgesi, Grazzano Badoglio
Relais Di Tenuta Santa Caterina Öne Çıkan Resim
Relais Di Tenuta Santa Caterina Dış Mekan
Relais Di Tenuta Santa Caterina Dış Mekan
Relais Di Tenuta Santa Caterina Dış Mekan
Relais Di Tenuta Santa Caterina Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Relais Di Tenuta Santa Caterina
Via Marconi 23 Asti Şarap Bölgesi, Grazzano Badoglio

Relais Di Tenuta Santa Caterina misafirlere Grazzano Badoglio bölgesinde, milli parkta ve San Francesco Kilisesi ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli Antik Altavilla İçki Fabrikası Müzesi ile 6,1 mi (9,7 km) ve Sacro Monte di Crea Roma Katolik Kilisesi ile 6,3 mi (10,2 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (Vignalina)
Room
Senior Süit (Navlè)
Room
Premium Süit (Salidoro)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x