Carlton Luxury Resort

El Hadaba, Sharm El Sheikh
Carlton Luxury Resort Öne Çıkan Resim
Carlton Luxury Resort Oda Düzeni
Carlton Luxury Resort Oda Düzeni
Carlton Luxury Resort Oda Düzeni
Carlton Luxury Resort Banyo Tipleri
Image More +23 fotoğraf
Carlton Luxury Resort
Ritz Carlton Avenue - Um El Sid Hadaba El Hadaba, Sharm El Sheikh

Carlton Luxury Resort misafirlere Şarm El-Şeyh merkezinde, Il Mercato Mall ve Alf Leila Wa Leila ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Naama Körfezi ile 2,3 mi (3,6 km) ve Domina Coral Bay Kongre Merkezi ile 8,5 mi (13,7 km) mesafede.

Carlton Luxury Resort misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı döşenmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda En Büyük (King) Boy çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve bide.

4 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz açık tenis kortu ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x