Xperience Hill-Top Beach Resort

El Hadaba, Sharm El Sheikh
Xperience Hill-Top Beach Resort Öne Çıkan Resim
Xperience Hill-Top Beach Resort Dış Mekan
Xperience Hill-Top Beach Resort Dış Mekan
Xperience Hill-Top Beach Resort Dış Mekan
Xperience Hill-Top Beach Resort Dış Mekan
Image More +12 fotoğraf
Xperience Hill-Top Beach Resort
Hadabat Om El Sid. El Hadaba, Sharm El Sheikh

Xperience Hill-Top Beach Resort misafirlere Şarm El-Şeyh (El Hadaba) bölgesinde, Il Mercato Mall ve Alf Leila Wa Leila ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Naama Körfezi ile 2,1 mi (3,3 km) ve Domina Coral Bay Kongre Merkezi ile 8 mi (12,9 km) mesafede.

Restoranda Xperience Hill-Top Beach Resort misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

16 klimalı oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Bungalov, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x