Carlton Deluxe Residences & Apartments

El Hadaba, Sharm El Sheikh
Carlton Deluxe Residences & Apartments Genel
Carlton Deluxe Residences & Apartments Genel
Carlton Deluxe Residences & Apartments Öne Çıkan Resim
Carlton Deluxe Residences & Apartments Dış Mekan
Carlton Deluxe Residences & Apartments Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Carlton Deluxe Residences & Apartments
Ritz Cartlon Avenue, Um El Sid, Hadaba El Hadaba, Sharm El Sheikh

Carlton Deluxe Residences & Apartments misafirlere Şarm El-Şeyh merkezinde, Il Mercato Mall ve Alf Leila Wa Leila ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Naama Körfezi ile 2,3 mi (3,6 km) ve Domina Coral Bay Kongre Merkezi ile 8,5 mi (13,7 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları ve DVD oynatıcı vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Elite Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x