Camps Bay Retreat

Route 62, Cape Town
Camps Bay Retreat Genel
Camps Bay Retreat Genel
Camps Bay Retreat Genel
Camps Bay Retreat Genel
Camps Bay Retreat Öne Çıkan Resim
Image More +118 fotoğraf
Camps Bay Retreat
7 Chilworth Road Camps Bay Route 62, Cape Town

Camps Bay Retreat misafirlere Cape Town (Camps Bay) bölgesinde, Table Dağı Ulusal Parkı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Camps Bay Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Masa Dağı ile 2,9 mi (4,6 km) ve Clifton Bay Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Himitsu yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve sauna mevcuttur. Bu Viktorya dönemi stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Oda
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Villa
Villa Room
Manor
Manor Knacke Suite
Nature
Nature Wellness Room
Manor
Manor Ocean Suite
Room
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Manor Mountain Room
Room
Nature Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x