Adventure Pad At Camp Bay Retreat

Cape Town
Adventure Pad At Camp Bay Retreat Genel
Adventure Pad At Camp Bay Retreat Genel
Adventure Pad At Camp Bay Retreat Genel
Adventure Pad At Camp Bay Retreat Öne Çıkan Resim
Adventure Pad At Camp Bay Retreat Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Adventure Pad At Camp Bay Retreat
7 Chilworth Rd , Cape Town

Adventure Pad At Camp Bay Retreat misafirlere Cape Town (Camps Bay) bölgesinde, Table Dağı Ulusal Parkı yakınında ve Camps Bay Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan pansiyon Masa Dağı ile 2,8 mi (4,5 km) ve Clifton Bay Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Adventure Pad At Camp Bay Retreat misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için klimalı odalarda espresso kahve makinesi bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x