Villa Glen Sunsets

Route 62, Cape Town
Villa Glen Sunsets Öne Çıkan Resim
Villa Glen Sunsets Dış Mekan
Villa Glen Sunsets İç Mekan
Villa Glen Sunsets Oda Düzeni
Villa Glen Sunsets Oda Düzeni
Image More +23 fotoğraf
Villa Glen Sunsets
2b The Grange Route 62, Cape Town

Bu villa misafirlere Cape Town (Camps Bay) bölgesinde, Camps Bay Plajı ve Table Dağı Ulusal Parkı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Masa Dağı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Clifton Bay Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Klimalı bu villada şömine ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x