California Apartments III

South Dalmatia, Lapad
California Apartments III Öne Çıkan Resim
California Apartments III Dış Mekan
California Apartments III Dış Mekan
California Apartments III İç Mekan
California Apartments III Oda Manzaraları
Image More +56 fotoğraf
California Apartments III
Ive Vojnovica 71 South Dalmatia, Lapad

California Apartments III misafirlere Dubrovnik bölgesinde, plaj yakınında, Luka Gruz ve Poluotok Lapad ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Lapad Plajı ile 0,6 mi (0,9 km) ve Dubrovnik Feribot İskelesi ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 120-cm LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Çatı Katı Süiti (Penthouse), Marina Manzaralı
Room
Deluxe Stüdyo Süit, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x