California Apartments II

Lapad
California Apartments II Öne Çıkan Resim
California Apartments II Dış Mekan
California Apartments II Dış Mekan
California Apartments II İç Mekan
California Apartments II Yerinde Yemek
Image More +52 fotoğraf
California Apartments II
Iva Vojnovica 71 , Lapad

Dubrovnik bölgesindeki California Apartments II konaklamanızda, Luka Gruz ve Poluotok Lapad ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı daire Lapad Plajı ile 0,6 mi (0,9 km) ve Dubrovnik Feribot İskelesi ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Stüdyo Süit, Havuz Manzaralı
Superior
Superior Süit, Balkon
Room
Comfort Süit, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x