California Apartments

South Dalmatia, Lapad
California Apartments Öne Çıkan Resim
California Apartments Dış Mekan
California Apartments Dış Mekan
California Apartments İç Mekan
California Apartments Oda Manzaraları
Image More +58 fotoğraf
California Apartments
Iva Vojnovica 71 South Dalmatia, Lapad

Dubrovnik bölgesindeki California Apartments konaklamanızda, Luka Gruz ve Dubrovnik Shopping Minčeta ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı daire Lapad Plajı ile 0,6 mi (1 km) ve Dubrovnik Feribot İskelesi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Süit, Teras, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Comfort Stüdyo Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Luxury Süit, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x