Oceanfront Villa Zanzibar

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Bwejuu
Oceanfront Villa Zanzibar Genel
Oceanfront Villa Zanzibar Genel
Oceanfront Villa Zanzibar Genel
Oceanfront Villa Zanzibar Genel
Oceanfront Villa Zanzibar Öne Çıkan Resim
Image More +45 fotoğraf
Oceanfront Villa Zanzibar
Paje Beach East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Bwejuu

Oceanfront Villa Zanzibar misafirlere Bwejuu bölgesinde, golf sahasına yakın, Bwejuu Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Paje Plajı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan villa Kite Centre Zanzibar ile 2,9 mi (4,7 km) ve Jambiani Plajı ile 3,1 mi (5,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 4 plaj barı ideal. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve kapalı özel spa küveti olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Özel plajda bir günden sonra açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Bwejuu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu villa misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Plaj Manzaralı
Room
Exclusive Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x