Bojur & Bojurland Apartment Complex

Rodop (bölge), Bansko
Bojur & Bojurland Apartment Complex Genel
Bojur & Bojurland Apartment Complex Genel
Bojur & Bojurland Apartment Complex Genel
Bojur & Bojurland Apartment Complex Genel
Bojur & Bojurland Apartment Complex Öne Çıkan Resim
Image More +64 fotoğraf
Bojur & Bojurland Apartment Complex
Bansko 2 Drama street Rodop (bölge), Bansko

Bojur & Bojurland Apartment Complex misafirlere Bansko (Eski Kent Bölgesi) bölgesinde, Velyanov’s House ve Museum of Otets Paisii Hilendarski ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Sveta Troitsa Church ile 0,6 mi (0,9 km) ve Paisii Hilendarski Historical Center ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Bojur restoranı yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apartment,
Apartment, 2 Bedrooms
Economy
Economy Attic Studio

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x