Chalet Asevi Bansko

Rodop (bölge), Bansko
Chalet Asevi Bansko Öne Çıkan Resim
Chalet Asevi Bansko Dış Mekan
Chalet Asevi Bansko Dış Mekan
Chalet Asevi Bansko Yerinde Yemek
Chalet Asevi Bansko Yerinde Yemek
Image More +16 fotoğraf
Chalet Asevi Bansko
Georgi Kovachev, 7 Rodop (bölge), Bansko

Bansko bölgesindeki bu villa konaklamanızda, Museum of Otets Paisii Hilendarski ve Sveta Troitsa Church ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kayak dostu villa Paisii Hilendarski Historical Center ile 0,3 mi (0,4 km) ve Velyanov’s House ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villanın kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu villada şömine keyfi yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı bulunmaktadır. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Ev, Birden Çok Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x