Karon Sea Sands Resort

Güney Tayland, Karon
Karon Sea Sands Resort Genel
Karon Sea Sands Resort Öne Çıkan Resim
Karon Sea Sands Resort Dış Mekan
Karon Sea Sands Resort Kahvaltı
Karon Sea Sands Resort Kahvaltı
Image More +58 fotoğraf
Karon Sea Sands Resort
208/2 Karon Road, Karon Beach Güney Tayland, Karon

Karon Sea Sands Resort misafirlere Karon bölgesinde, plajda, Karon Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Kata Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Patong Plajı ile 4,2 mi (6,7 km) ve Kamala Plajı ile 9,8 mi (15,7 km) mesafede.

Tayland mutfağı alanında uzman olan Tom Yam Kung yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 78 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve 24 saat açık spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ücretsiz bebek bakımı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Havuz Kullanımı
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda
Room
Seaview 3 bedrooms Apartment, Ocean Front Elevator

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x