Barvikha Hotel & Spa

Orta Rusya, Barvikha
Barvikha Hotel & Spa Genel
Barvikha Hotel & Spa Genel
Barvikha Hotel & Spa Genel
Barvikha Hotel & Spa Genel
Barvikha Hotel & Spa Genel
Image More +131 fotoğraf
Barvikha Hotel & Spa
114/3 Rublevo-Uspenskoye Shosse Orta Rusya, Barvikha

Barvikha Hotel & Spa misafirlere Barvikha (Zhukovka) bölgesinde, Meyendorff Kalesi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Arkhangelskoye Malikânesi ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Vadim Zadorozhniy Müzesi ile 10,8 km (6,7 mi) mesafede.

Otelin Modern Avrupa mutfağı alanında uzman restoranı Anatoly Komm misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

55 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretli) temalı park servisiyle eğlenceli bir gün geçirmek kolay.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Barvikha bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3143 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Teras
Luxury
Luxury Süit
Süit,
Süit, Şömine
Room
Junior Süit (Lifestyle)
Room
Junior Süit (Lifestyle, Spa)
Room
Exclusive Süit
Room
Exclusive Süit (Spa)
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x