Hotel Usadba Romashkovo

Romashkovo
Hotel Usadba Romashkovo Genel
Hotel Usadba Romashkovo Genel
Hotel Usadba Romashkovo Genel
Hotel Usadba Romashkovo Genel
Hotel Usadba Romashkovo Öne Çıkan Resim
Image More +40 fotoğraf
Hotel Usadba Romashkovo
Sovetskaya str., 14A , Romashkovo

Romashkovo bölgesindeki Hotel Usadba Romashkovo misafirlere banliyöde, Ochakovo Bira Müzesi ve 2. Dünya Savaşı Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Kremlin ile 13,1 mi (21 km) ve Kızıl Meydan ile 13,8 mi (22,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 31 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık tenis kortu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Romashkovo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2583 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak, Şehir Manzaralı
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Mutfak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Balcony or Attic)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x