Hotel MGIMO

Odintsovo
Hotel MGIMO Öne Çıkan Resim
Hotel MGIMO Dış Mekan
Hotel MGIMO Dış Mekan
Hotel MGIMO İç Mekan
Hotel MGIMO İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hotel MGIMO
Novo-Sportivnaya,3 , Odintsovo

Odintsovo bölgesindeki Hotel MGIMO konaklamanızda Odintsovo Tarih ve Yerel Kültürler Müzesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Meyendorff Kalesi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Hippo Amusement Center ile 4 mi (6,4 km) ve Skolkovo Teknoparkı ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 59 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x