Park Inn by Radisson Odintsovo

Odintsovo
Park Inn by Radisson Odintsovo Genel
Park Inn by Radisson Odintsovo Genel
Park Inn by Radisson Odintsovo Genel
Park Inn by Radisson Odintsovo Genel
Park Inn by Radisson Odintsovo Genel
Image More +58 fotoğraf
Park Inn by Radisson Odintsovo
8 Nedelina Street , Odintsovo

Park Inn by Radisson Odintsovo misafirlere Odintsovo bölgesinde, havaalanı yakınında ve Odintsovo Tarih ve Yerel Kültürler Müzesi ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Meyendorff Kalesi ile 3,5 mi (5,7 km) ve Hippo Amusement Center ile 3,8 mi (6 km) mesafede.

Otelin füzyon mutfak alanında uzman restoranı LeRoy misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 11.00, hafta sonu 6.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

122 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Superior
Superior Oda
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Standard Oda
Room
Family Oda
Room
Royal Süit (Club)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x