Bali Mystique Hotel and Apartments

Lesser Sunda Islands, Petitenget
Bali Mystique Hotel and Apartments Genel
Bali Mystique Hotel and Apartments Genel
Bali Mystique Hotel and Apartments Genel
Bali Mystique Hotel and Apartments Genel
Bali Mystique Hotel and Apartments Öne Çıkan Resim
Image More +98 fotoğraf
Bali Mystique Hotel and Apartments
Jalan Raya Petitenget 2000XX Lesser Sunda Islands, Petitenget

Bali Mystique Hotel and Apartments misafirlere Seminyak bölgesinde, ana cadde üzerinde, TAKSU Bali Galerisi ile Petitenget Hindu Tapınağı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Seminyak Plajı ile 0,3 mi (0,4 km) ve Legian Plajı ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Cafe Mystique misafirlere havuz kenarı restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 3 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Garden Bungalow
Room
Superior Bungalow
Room
One Bed Room Apartment
Room
Two Bed Room Apartment with One Bathroom
Room
Two Bed Room Apartment with Two Bathrooms

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x