Paisa Villa Seminyak

Lesser Sunda Islands, Petitenget
Paisa Villa Seminyak Öne Çıkan Resim
Paisa Villa Seminyak Dış Mekan
Paisa Villa Seminyak Dış Mekan
Paisa Villa Seminyak Dış Mekan
Paisa Villa Seminyak Dış Mekan
Image More +97 fotoğraf
Paisa Villa Seminyak
Jl. Raya Petitenget Gang Sunyi No. 9 Lesser Sunda Islands, Petitenget

Paisa Villa Seminyak misafirlere Seminyak bölgesinde, plaj yakınında, TAKSU Bali Galerisi ve Desa Potato Head ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Seminyak Plajı ile 0,6 mi (1 km) ve Legian Plajı ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve LCD televizyon olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu ve bulaşık makinesi. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

One
One Bedroom Pool Villa
One
One Bedroom Deluxe Pool Villa
Room
Signature Villa, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x