Bali Island Villas & Spa

Lesser Sunda Islands, Petitenget
Bali Island Villas & Spa Öne Çıkan Resim
Bali Island Villas & Spa Dış Mekan
Bali Island Villas & Spa İç Mekan
Bali Island Villas & Spa İç Mekan
Bali Island Villas & Spa İç Mekan
Image More +80 fotoğraf
Bali Island Villas & Spa
Jl. Raya Petitenget 469 Lesser Sunda Islands, Petitenget

Bali Island Villas & Spa konaklamanızda Seminyak bölgesinde, Seminyak Meydanı ile 1,2 km (0,7 mi) ve Double Six Plajı ile 4,9 km (3 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Legian Plajı ile 6,1 km ve Kuta Plajı ile 11,2 km mesafede.

Misafirler özel havuz ve LCD televizyon olan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x