Villa Seminyak William

Lesser Sunda Islands, Petitenget
Villa Seminyak William Öne Çıkan Resim
Villa Seminyak William Dış Mekan
Villa Seminyak William Kahvaltı
Villa Seminyak William Yerinde Yemek
Villa Seminyak William Oda Manzaraları
Image More +28 fotoğraf
Villa Seminyak William
Jalan Pura Telaga Waja, Jl. Petitenget Lesser Sunda Islands, Petitenget

Seminyak bölgesindeki Villa Seminyak William misafirlere plaj yakınında, Seminyak Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Restoranlar Sokağı ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan villa Seminyak Meydanı ile 0,9 km (0,6 mi) ve Legian Plajı ile 5 km (3,1 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 2 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 5 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x