Azul Paradise

İsla Bastimentos
Azul Paradise Genel
Azul Paradise Genel
Azul Paradise Öne Çıkan Resim
Azul Paradise Dış Mekan
Azul Paradise Dış Mekan
Image More +98 fotoğraf
Azul Paradise
Bastimentos , İsla Bastimentos

Azul Paradise misafirlere İsla Bastimentos bölgesinde, plajda, Red Frog Plajı ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede ve Bastimentos Sky Zipline makaralı ipte kayma parkuru ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Myrick Stadı ile 13,9 mi (22,3 km) ve Almirante Limanı ile 14,2 mi (22,8 km) mesafede.

Otelin restoranı Clubhouse misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 klimalı oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Bungalov, Teras, Okyanus Manzaralı
Signature
Signature Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Teras, Okyanus Manzaralı
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Bungalov, Okyanus Manzaralı
Room
Economy Bungalov, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras, Okyanus Manzaralı
Room
Villa, 4 Yatak Odası
Room
Signature Ev, 3 Yatak Odası
Room
Ev, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x