Domicil Yacht Hotel

İsla Bastimentos
Domicil Yacht Hotel Genel
Domicil Yacht Hotel Genel
Domicil Yacht Hotel Genel
Domicil Yacht Hotel Genel
Domicil Yacht Hotel Genel
Image More +52 fotoğraf
Domicil Yacht Hotel
Red Frog Marina , İsla Bastimentos

Bu tekne İsla Bastimentos limanından demir almakta ve seyahatinizin en azından bir kısmı boyunca karadan uzakta seyretmektedir.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için The Point ideal; kruvaziyerde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı oda DVD oynatıcı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü ve açık havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu kruvaziyerde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Yacht
Yacht Cabin Double
Room
Yacht Cabin Twin

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x