Al Natural Resort

İsla Bastimentos
Al Natural Resort Genel
Al Natural Resort Genel
Al Natural Resort Genel
Al Natural Resort Genel
Al Natural Resort Genel
Image More +47 fotoğraf
Al Natural Resort
Playa de Punta Vieja , İsla Bastimentos

Al Natural Resort misafirlere İsla Bastimentos bölgesinde, plajda ve Nivida Yarasa Mağarası ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Myrick Stadı ile 13,9 mi (22,3 km) ve Almirante Limanı ile 14,2 mi (22,8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Al Natural Dinning Room ideal; otelin denize sıfır aile restoranı içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve okyanus manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov
Bungalov
Bungalov
Bungalov
Bungalov,
Bungalov, 3 Yatak Odası
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x