Villa F&B

Isla Solarte
Villa F&B Genel
Villa F&B Genel
Villa F&B Genel
Villa F&B Genel
Villa F&B Genel
Image More +71 fotoğraf
Villa F&B
Bastimentos Island , Isla Solarte

Villa F&B konaklamanızda Isla Solarte bölgesinde, Bluff Beach ile 24,3 km (15,1 mi) ve Tortuga Plajı ile 24,3 km (15,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu kumarhane olan otel Bastimento-Bocas del Toro Vapur Terminali ile 24,3 km (15,1 mi) ve Playa Punch Plajı ile 24,3 km (15,1 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 3 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca kumarhane ve açık havuz mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Panoramic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x