Hotel Bristol

Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa
Hotel Bristol Genel
Hotel Bristol Genel
Hotel Bristol Genel
Hotel Bristol Genel
Hotel Bristol Genel
Image More +109 fotoğraf
Hotel Bristol
15, Pushkinskaya Str. Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa

Hotel Bristol misafirlere Odessa merkezinde, Odesa Philharmonic Theatre ve Pushkin Museum yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel The Odesa Port ile 0,4 mi (0,7 km) ve Shevchenko Parkı ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Yemek servisi için Le Frand Cafe Bristol ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 11.30, hafta sonu 7.00 ve 11.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 113 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Odessa bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4951 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Luxury
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Attic)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Presidential Süit, Şehir Manzaralı
Room
Signature Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x